Продавець TRISHKOVCOMPANY ® - Покрівельний Гіпермаркет розвиває свій бізнес на Prom.ua 7 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
127 відгуків
T.R.ishkovcompany ® Покрівельний гіпермаркетКатегорії товарів
+380 (95) 817-09-14
+380 (96) 984-98-50
+380 (97) 051-14-85
Чистяківська 2а, Київ, Україна
T.R.ishkovcompany ® - покрівельний гіпермаркет
Залишити відгук

Металочерепиця VS Профнастил | 1000 видів | Ціна за Аркуш |

Металочерепиця VS Профнастил | 1000 видів | Ціна за Аркуш |

Металочерепиця VS Профнастил купити лист на покрівлю Київ.

Металочерепиця та профнастил є надійним покрівельним матеріалом протягом останніх десятиліть.

Така популярність покрівельного матеріалу зумовлена невисокою ціною і досить довгим терміном служби. Металева покрівля як відомо не боїться ні спеки , ні аномального холоду . Термін служби якісного матеріалу досягає 50 років! Існує безліч форм хвилі металевої черепиці які представлені на нашому сайті. Розрізняється перш за все форма штампування черепиці яка впливає на зовнішній вигляд вашої покрівлі , і не більше того - серед Українських виробників представлено понад 50 заводів виробників легкого покрівельного покриття, що забезпечує захист будівлі завдяки своїм характеристикам. В першу чергу це товщина сталі, яка повинна бути не менше 0,45 мм , а краще 0,5 мм. По-друге цинкування самої стали яка коливається в інтервалі від 30 г цинку на квадратний метр до 275 г цинку на квадратний метр. Відповідно от від цього показника і характеризується якість покрівельного листа металочерепиці. По-третє металочерепиця класифікується по якості полімерного покриття: де найпростіший покриває шар це поліестер глянсовий 25 мікрон. Наступний за якістю вважається поліестер матовий (шар покриття фарбою 35 мікрон) , І так далі Пурекс (40 Мікрон) , Пурал мат (50 мікрон).

RuukkiМеталочерепиця вид Антіб - Тревізо -Градо

  • Покрівля з металочерепиці досить непроста конструкція - Давайте ж розглянемо в деталях всі вузли покрівельної системи.

По-перше кожна покрівля починається з проектування і монтажу кроквяної системи , на яку в обов'язковому порядку потрібно застосувати якісну гідроізоляцію - Гідробар'єр або підпокрівельну супердифузійну мембрану , тому як металеві покрівлі мають властивість конденсувати вологу з внутрішньої сторони аркуша . Монтується гідроізоляція контр рейкою вздовж стропилы, далі монтується решетування З кроком хвилі в залежності від обраної вами металочерепиці. Перша кінцева дошка обрешітки повинна бути як мінімум на 15 мм товщі інших дощок. Отже решетування змонтована - тепер справа доходить до монтажу покрівельних планок необхідних для облаштування всіх вузлів покрівлі: вам знадобиться карнизна планка , коник , вітрова планка , торцева планка для захисту лобової дошки , ендовапри наявності на покрівлі внутрішніх кутів , покрівельні саморізи . Першим ділом монтується карнизний вузол , а це карнизна планка і планка зашивки лобової дошки , на яку монтується жолоб водостічної системи - готово . Тепер можна починати монтаж покрівельних листів . Натягуємо шнур по карнизу з вильотом 5 см і починаємо монтаж 1-2-3 листа наживляя їх на парочку саморізів щоб можна було вирівняти напрямок листів вздовж карниз по шнуру , враховуючи те, що кожен наступний лист мимоволі опускається на 1-2 мм за рахунок нахлестів.
Це досить кропіткий процес після якого починається монтаж листів в шаховому порядку на довгих скатах , тобто Нижній лист і по діагоналі верхній . Стик листів прокручується покрівельними саморізами 19 мм , сама ж металлочерепицамонтируется до решетування саморізом 35 мм. Металочерепиця змонтована і тепер залишається оформити краю покрівлі - франтонный вузол і коник.
 

  • Виробництво металочерепиці відбувається наступним чином

виробництво металлочерепиці коричневоюtsveta-ral-matt

Береться лист оцинкованої сталі з полімерним покриттям і запускається в прокатний стан, на якому поступово за довжиною 10-15 метрів акуратно надають листу хвилястий профіль. В кінці кожної хвилі виконується поперечна штампування . Виготовляється металочерепиця потрібної довжини під замовлення - що виключає отходность самого матеріалу і позбавляє від зайвих витрат.

Ціна за лист металочерепиці в Києві як правило, невисока, але можна придбати дешеву китайську черепицю , і через пару років вона злізе на вашій покрівлі. Тому потрібно поставитися з розумом до даного аспекту - де якісна покрівля металева з цинкуванням 225-275 грам на м2 і країна виробник вже точно не Китай!!!

metalocherepica-ceni

  • Марки сталі :

DX51D — найм'якша і дешева марка сталі з якої виготовляють металочерепицю більшість заводів. Межа плинності не нормується.

S220GD — Конструкційна низьковуглецевий сталь з межею плинності 220.

S250GD — Конструкційна низьковуглецевий сталь з межею плинності 250.

S280GD — Конструкційна низьковуглецевий сталь з межею плинності 280.

-- Робіть правильний вибір --

З ув. Тришков Руслан . ➦ [ЦІНИ] від " T. R. ishkovcompany ®

Телефони компанії : +380958170914

                                        +380969849850
 

T. R. ishkovcompany - ВАШ Надійний партнер .
- відвідайте наші сайти https://trishkovcompany.com.ua/

                                         https://trishkovcompany.net.ua/

 TRISHKOVCOMPANY       

Інші статті

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner